***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Още данни за „война“ между Шойгу и Пригожин. САЩ забраняват TikTok със закон


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 8 март   

 

Садистите в тази страна просто не стопират да се изявяват, може би се усещат безнаказани…

„ Получихме фотоси на съвсем обезглавено кученце. Ушите му бяха изрязани до скалп. Намерихме едно просто вдървено тяло, което беше до болежка изплашено и шокирано. Животното незабавно получи грижи във ветеринарна клиника. Засега е добре. Положението на кучето не е сериозно, по-скоро е трагично, тъй като случилото се е безчовечие ”, разяснява ръководителят на съдружие „ Респект към животните ” Сузана Мустафи.

Ушите на кученцето са били отрязани с лозарска ножица. „ То е изпитвало страхотни страдания и е било в страхотна мъка. Това потвърдиха и ветеринарите ”, сподели още Мустафи. Оказва се, че това не е първият случай на сходна експанзия в кв. „ Христо Ботев ”. „ Хората, които подадоха сигнала за животното, ни споделиха, че кварталът е пъкъл за бездомните животни и е цялостно със садисти ”, уточни ръководителят на сдружението.

***

Америка направи през вчерашния ден забележителна стъпка към възбрана на известното приложение ТикТок посредством законопроект, подсилен от Белия дом, на фона на възходящото съмнение на Запада към китайската обществена мрежа, съобщи Франс прес.

***

Програмата планува изявления на историка Михаел Бар-Зоар, на шефа на Трансатлантическия институт на Американския еврейски комитет Даниел Шваментал, на посланиците към Европейски Съюз на България Румен Александров и на Израел Хаим Регев, на евродепутатите Асим Адемов и Александър Йорданов.

***

Британското военно разузнаване свърза неотдавнашното посещаване на министъра на защитата на Русия Сергей Шойгу в Украйна с негово вътрешно състезание с създателя на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин.

***

Международният ден на дамата се чества всяка година на 8 март. Това е ден за интернационално самопризнание на икономическите, политическите и публичните достижения на дамите.

Традицията повелява дамите да получат цвете в днешния ден.

***

За 8-и март…

***

Дебатът бе пресечен от Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи, на която ѝ прилоша, а Деница Сачева се притече на помощ с вода. Представителката на Движение за права и свободи бе изведена от ефир за минута, само че по-късно се завърна.

***

Наясно сме, че след Бахмут [руснаците] няма да спрат. Може по-късно да се насочат към Краматорск, може да се насочат към Славянск... след Бахмут пътят им ще е отворен и към други градове на Украйна в посока Донецка област, предизвести Зеленски.

***

***

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че решението на Канада да даде образование за украински военнослужещи след съветското анексиране на Крим през 2014 година е изиграло основна роля в ранните стадии на съветската пълномащабна инвазия на Украйна, почнала преди повече от година, съобщи ДПА.

***

Новият модел е въодушевен от английския експерт по галактически науки лекар Маги Адерин - Покок. Тя е някогашен ръководител на Британската научна асоциация, само че на обществеността е известна с телевизионните си изяви като водещ на предаването " Небето през нощта " по Би Би Си.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР